ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΓΛΗ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση 133 τ.μ. 450.000€

ID: Ι-17610

ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΓΛΗ

ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση

450.000
133 m2
2

Οροφοδιαμέρισμα 133 τμ 1ου ορόφου, με νοτιοδυτική θέα θάλασσα από την πρόσοψη, διπλοκατοικιας με 2υ/δ (1 μαστερ) 2 μπανια μεγάλο σαλόνι, τζάκι, αποθήκη κοινή και μεγάλο πατάρι, κατασκευής 1980. Το οροφοδιαμέρισμα, λόγω της κλίσης του εδάφους είναι 1ος υπερυψωμένος, απο την πρόσοψη και ισόγειο με κήπο από τα υπνοδωμάτια. Έχει δύο εισόδους μία από την κυρία είσοδο με ασανσέρ, (είναι καινούργιο) και μία από την κήπο με ιδιωτική πόρτα. Είναι πλήρως ανακαινισμένο, με στεγανοποίηση στο μέρος του κήπου, διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με υποδομή για σύνδεση με φυσικο αεριο με πληρη αποκατασταση και ανακαινιση συμπεριλαμβανομενων υδραυλικων, ηλεκτρικων και ολων των νεων καλοριφερ απο το 2022 έως αρχες του 2023, συμπεριλαμβανομενης της εγκαταστασης συλλεκτη υδραυλικων εγκαταστασεων. Δεν έχει κατοικηθεί μετά την ανακαινιση. Το σαλόνι έχει δρύινα πατώματα και μαρμαρο Βανιλα μπροστά από το τζάκι. Τα ντουλάπια στην κουζίνα και στο μπάνιο είναι από ξύλο Μελιάς η Ορεγκον, οι παγκοι στην κουζίνα είναι από γρανίτη Βαλτικής πράσινης. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι άσπρη λάκα. Η βεράντα είναι μεγάλη και έχει μερική θέα θάλασσα. Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο με εύκολο πάρκιν.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-17610
Περιοχή
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΓΛΗ
Τύπος
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
133 τ.μ.
Τιμή
450.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3383€/τ.μ.
Όροφος
1ος όροφος υπερυψωμένος
Έτος κατασκ.
1980
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
Θέρμανση
αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Ανοικτός ορίζοντας Προσόψεως Ανακαινισμένο Κήπος Φωτεινό Πατάρι Μπαλκόνι 15 Πόρτα Ασφαλείας Ενεργειακή κλάση Γ Κουζίνα Ενιαία με σαλόνι Θερμοσίφωνας Ηλιακός Θέα Θάλασσα Μπάνιο Με εξωτερικό παράθυρο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.