ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΒΟΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση 93 τ.μ. 82.000€

ID: Ι-16093

ΕΥΒΟΙΑ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση

82.000
92,5 m2
2

ΕΥΒΟΙΑ ΣΕΤΤΑ. Διαμέρισμα ισογείου 92.50 τ.μ. (+ 20τ.μ υπόγειας αποθήκης) το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό και ένα μπάνιο. Τα υ/δ έχουν εντοιχισμένη ντουλάπα και όλο το δάπεδο είναι στρωμένο με πλακάκι. Η κουζίνα έχει ξύλινα ντουλάπια και πάσο, είναι δε σε ενιαίο χώρο με το καθιστικό, στο οποίο υπάρχει έτοιμο άνοιγμα στην οροφή για κατασκευή τζακιού. Το διαμέρισμα είναι ο τελευταίος όροφος μιας τριώροφης κατασκευής που βρίσκεται σε επικλινές επίπεδο με αποτέλεσμα να έχει πρόσβαση από τον δρόμο και να βρίσκεται στο επίπεδο μηδέν. Έχει κεντρική – αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ. Έχει πανταχόθεν μπαλκόνια με εξαιρετική θέα, τα οποία είναι κλεισμένα με ανοιγόμενα τζάμια που βοηθάνε ενεργειακά το σπίτι και δημιουργούν επιπλέον επισκέψιμους χώρους.
Βρίσκεται στο πανέμορφο και δημοφιλές ορεινό χωριό της Εύβοιας και έχει θέα το χωριό και το δάσος του. Το σπίτι είναι κτισμένο σε οικόπεδο 3000 τ.μ. ( με αναλογία 40% ) το οποίο είναι πνιγμένο στο πράσινο. Βρίσκεται στο κέντρο της Σέττας και είναι ιδανικό για ξεκούραση και ηρεμία. Το χωριό είναι γνωστό για την πανέμορφη φύση του με τα ελατοδάση του, για το ιδανικό κλίμα του καθώς και για το ανοικτό καλοκαιρινό θέατρό του.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16093
Περιοχή
ΕΥΒΟΙΑ
Τύπος
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
93 τ.μ.
Τιμή
82.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
886€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1992
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη υπογείου Διαμπερές Εντός σχεδίου πόλεως Δάπεδο Πλακάκι Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση Μπαλκόνι Φαρδύ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.