ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜEZONETA προς Πώληση 144 τ.μ. 800.000€

ID: Ι-16910

ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΜEZONETA προς Πώληση

800.000
144 m2
3

Ετοιμοπαράδοτη μεζονέτα ρετιρέ 3ου + 4ου +5ου ορόφου με χρήση ταράτσας 40τμ όλοι οι όροφοι με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα θάλασσα 150 μ από την παραλία του Αλίμου. Η μεζονέτα στον 3ο όροφο είναι 71 τμ αποτελείται από σαλόνι(με ενεργειακό τζάκι) κουζίνα τραπεζαρία ενιαία, 1 υπνοδωμάτιο 1 μπάνιο και ένα wc και επικοινωνεί με τον 4ο (πατάρι) 37 τμ με εσωτερική σκάλα. Ο 4ος έχει ένα καθιστικό 1υ/δ και ένα μπάνιο.Ο 5ος όροφος είναι ένα ανεξάρτητο στούνιο 36τμ που επικοινωνεί με το υπόλοιπο στίτι με εσωτερική σκάλα αλλά και με το κλιμακοστάσιο. Έχει κουζίνα μικρή (κουζινέτ μέσα σε ντουλάπα για να μήν φαίνεται)καθιστικό και υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο, 1 μπάνιο .Τα πατώματα είναι δρύινα. Ολοι οι όροφοι έχουν μεγάλες βεράντες με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα, δέν έχουν άλλο διαμέρισμα δίπλα τους, ώστε η μεζονέτα να έχει ιδιοκτησία περίπου 45% της οικοδομής. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ενδοδαπέδια με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, και η κατασκευή σύμφωνη με την ανώτερη ενεγειακή κλάση Α+, ηλεκτρικά ρολλά σίτες, εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγιαρμό και κλιματισμό. Η μεζονέτα έχει υπόγειο πάρκιν με υποδοχή για φόρτηση ηλεκτρικου αυτοκινήτου, και αποθήκη.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16910
Περιοχή
ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Τύπος
ΜEZONETA
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
144 τ.μ.
Τιμή
800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
5556€/τ.μ.
Όροφος
3ος όροφος
Έτος κατασκ.
2021
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
1
Θέρμανση
αυτόνομη φυσικού αερίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές Φωτεινό Συναγερμός Νεόδμητο Θέσεις Πάρκινγκ 1 Απόσταση απο τη θάλασσα 150 μ.Ενεργειακή κλάση A Θέα Θάλασσα Δάπεδο Ξύλο Αποκλειστική Χρήση Ταράτσας Πάρκιν Υπόγειο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.