ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΞΩΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 480 τ.μ. 1.500.000€

ID: Ι-16645

ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΞΩΝΗ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

1.500.000
480 m2

Στο καλύτερο σημείο της Αιξωνής, πολύ ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά σε υπέροχο πάρκο, έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 418 τ.μ. με ανωδομή 257τμ και υπόγειο 170τμ (διαμέριδμα 88τμ και αποθήκη με Playroom 70τμ, αποτελείται από υπερυψωμένο ισόγειο με άνετο καθιστικό, κουζίνα, δεύτερο μικρό καθιστικό με τζάκι, wc, γκαρνταρόμπα, α' όροφος με τρία υπνοδωμάτια (το ένα master) και ένα δεύτερο μπάνιο, πρόσβαση σε μεγάλες περιμετρικές βεράντες με υπέροχη θέα από παντού, δώμα με άνετο υπνοδωμάτιο και μπάνιο, υπόγειο με εξαιρετικό φυσικό φωτισμό που λειτουργεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με καθιστικό και master υπνοδωμάτιο, επιπλέον βοηθητικοί χώροι στο υπόγειο για αποθήκευση ή άλλη χρήση, διαθέτει ανελκυστήρα με πρόσβαση και στα 4 επίπεδα της κατοικίας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, άνετο parking για δύο αυτοκίνητα, δάπεδα: δρύινα, Kουφώματα ξύλινα εξαιρετικής ποιότητας, συναγερμός, Αποθήκη, Τζάκι (2), εσωτερική σκάλα, διπλά τζάμια, τέντες, πολυτελές, φωτεινό, κλιματισμός, πλήρως διαμορφωμένος κήπος. Η κατοικία είναι σε άριστη κατάσταση.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16645
Περιοχή
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΙΞΩΝΗ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
480 τ.μ.
Τιμή
1.500.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3125€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2001
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Διαμπερές Ενεργειακή κλάση Γ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.