ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 190 τ.μ. 350.000€

ID: Ι-16096

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

350.000
190 m2

ΕΡΕΤΡΙΑ μονοκατοικία 190 τ.μ., ισόγεια, διαμπερής, κατασκευή '87, αυτονομία θέρμανσης με air condition, τζάκι, σε πολύ καλή κατάσταση, Πρόκειται για Βίλα 190 τ.μ, , χτισμένη σε οικόπεδο 3000 τ.μ. με νόμιμη άδεια πολεοδομίας. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο ανάμεσα στην διαδρομή Ερέτριας - Αμαρύνθου της Εύβοιας. Έχει πανέμορφη θέα προς την θάλασσα του Ευβοϊκού αλλά και προς το βουνό. Απόσταση από την θάλασσα 200 μέτρα.
Στο ισόγειο του κτιρίου (70 τ.μ.) βρίσκεται η κουζίνα με το καθιστικό σε ενιαίο χώρο, το σαλόνι με την τραπεζαρία καθώς και ένα WC. Το σαλόνι διαθέτει πολυτελές τζάκι.
Στον 1ο όροφο (40 τ.μ.), υπάρχουν 2 υ/δ με εντοιχισμένες ντουλάπες, και ένα WC.
Πάνω από αυτό υπάρχει διαμορφωμένη σοφίτα (40 τ.μ.) με χώρο για καθιστικό αλλά και ύπνο, με δικό της WC .
Το -1 επίπεδο (40 τ.μ.) είναι πολύ φωτεινό, έχει περιμετρικά χτιστούς καναπέδες, άνετο χώρο και ένα όμορφο παραδοσιακό τζάκι. Είναι κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις.
Όλα τα επίπεδα ενώνονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Κάθε επίπεδο έχει μεγάλες βεράντες, σκεπασμένες με ξύλινη σκεπή, με πολύ όμορφη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ξύλο κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού, εσωτερικά (κουζίνα, πόρτες, παντζούρια, σκεπή) και εξωτερικά (υπόστεγα).
Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε οικόπεδο 3000 τ.μ και είναι πνιγμένη στο πράσινο με δέντρα και λουλούδια. Διαθέτει πηγάδι με ατελείωτο νερό, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες άρδευσης για τα δέντρα και τα λουλούδια του κήπου. Το οικόπεδο εκτός από τα εσπεριδοειδή, έχει και 30 μεγάλα ελαιόδεντρα. Σε μια άκρη του έχει αποθήκη 15 τ.μ.
Το οίκημα πωλείται με την οικοσκευή του, με όλα τα έπιπλα του και τις συσκευές που έχει μέσα (πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα ρεύματος και αερίου, ψυγείο, φούρνος μικροκυμμάτων). Είναι ιδανικό για κατοικίδια, υπάρχει χώρος parking. Η βίλα τέλος, βρίσκεται σε μια ήσυχη, αραιοκατοικημένη περιοχή ιδανική για ηρεμία.
Δάπεδο Πλακάκι, Θέα Θάλασσα & Βουνό, Θέσεις Πάρκινγκ , Κουφώματα Παλαιού τύπου, τιμή 350.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16096
Περιοχή
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
190 τ.μ.
Τιμή
350.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1842€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1987
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Τζάκι Διαμπερές Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.