ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 146 τ.μ. 100.000€

ID: Ι-16083

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

100.000
146 m2
3

Εύβοια Γυμνό. Πανέμορφη μονοκατοικία κατασκευής 1987 πλήρως ανακαινισμένη. Είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα – υπόγειο και ισόγειο. Τα δύο επίπεδα μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα αλλά και ενιαία μιας και ενώνονται με εσωτερική σκάλα . Κάθε επίπεδο έχει δική του κουζίνα , WC και υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες. Στο ισόγειο υπάρχει ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να διαμορφωθεί ως τρίτο υπνοδωμάτιο. Η κουζίνα έχει πάσο και είναι ενιαία με το καθιστικό- σαλόνι, στο οποίο υπάρχει ένα πολύ όμορφο παραδοσιακό τζάκι. Τα κουφώματα και η κουζίνα είναι κατασκευασμένα με μασίφ ξύλο. Το δάπεδο είναι στρωμένο με πλακάκι. Υπάρχει επίσης και εσωτερικό parking με γκαραζόπορτα, που επικοινωνεί με το σπίτι.
Εξωτερικά ο χώρος είναι πνιγμένος στο πράσινο και υπάρχει γκαζόν το οποίο ποτίζεται με αυτόματο σύστημα. Έχει BBQ και ένα στεγασμένο χώρο με χτιστό τραπέζι.
Το οίκημα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, με εύκολη πρόσβαση στην αγορά του. Πωλείται με όλη την οικοσκευή του, έτοιμο προς κατοίκηση. Δεν χρειάζεται καμία επέμβαση.
Σπίτι συνολικά 146 τ.μ .(73τ.μ ανά επίπεδο).

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16083
Περιοχή
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
146 τ.μ.
Τιμή
100.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
685€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1987
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Διαμπερές Ενεργειακή κλάση Η

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.