ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΑΝΗ ΒΙΛΛΑ προς Πώληση 244 τ.μ. 600.000€

ID: Ι-14245

ΜΑΝΗ

ΒΙΛΛΑ προς Πώληση

600.000
244 m2
5

Νεόδμητη Πετρόκτιστη Διώροφη Βίλλα-Πύργος με υπόγειο και γκαράζ σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων. Συνολική επιφάνεια 244 τ.μ. εκ των οποίων ο ισόγειος όροφος 100 τ.μ., ο πρώτος όροφος 64 τ.μ, η υπόγεια αποθήκη 40 τ.μ. και το ξεχωριστό γκαράζ – αποθήκη επιφανείας 40 τ.μ. και ύψους 5 μ. με κεραμοσκεπή χωριστά από το σπίτι. Στο ισόγειο του σπιτιού βρίσκονται: η κουζίνα, το καθιστικό, το ένα λουτρό, τα δύο υπνοδωμάτια και άλλο ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως υπνοδωμάτιο είτε ως αποθήκη. Στο ισόγειο, επίσης, βρίσκονται από την μπροστινή πλευρά του σπιτιού ο ημιυπαίθριος χώρος με τις καμάρες και από την πίσω πλευρά το χαγιάτι. Στον επάνω όροφο βρίσκεται ο πύργος που περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, ένα λουτρό και πόρτες που οδηγούν στους λιακούς (βεράντες), αντίστοιχα στον μπροστινό και στον πίσω λιακό, καθώς και σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα του πύργου. Εκεί βρίσκεται και το πυργόσπιτο, το μικρό σπίτι με το κεραμίδι που ακουμπάει πάνω στον πύργο. Το σπίτι διαθέτει θερμοσίφωνα, απορροφητήρα, ηλεκτρική γεννήτρια, πιεστικό μηχάνημα νερού, εγκατάσταση για τοποθέτηση καλοριφέρ (δεν έχουν τοποθετηθεί σώματα, καυστήρας και λέβητας καλοριφέρ), κεραία τηλεόρασης.Έχει θέα όλο τον Μεσσηνιακό Κόλπο από την Καλαμάτα μέχρι το Cavo Grosso προς το Ακρωτήριο Ταίναρο.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-14245
Περιοχή
ΜΑΝΗ
Τύπος
ΒΙΛΛΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
244 τ.μ.
Τιμή
600.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2459€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
1
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Ανακαινισμένο Εξοχική Κατοικία Με εξοπλισμό Νεόδμητο Επιτρέπονται κατοικίδια Φωτεινό Πολυτελής Κατοικία Βαμμένο Θέα Θάλασσα Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση Πάρκιν Υπόγειο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.