ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜEZONETA προς Πώληση 167 τ.μ. 750.000€

ID: Ι-17329

ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΜEZONETA προς Πώληση

750.000
167 m2
3

Υπο κατασκευή, 167 τμ, μεζονέτα, ισογείου (σαν πρώτος λόγω κεκλιμένου εδάφους)και πρώτου, με 3 υπνοδωμάτια και ένα πρόχειρο καθιστικό που μπορεί να γίνει και 4ο υπνοδωμάτιο. Το ισόγειο είναι 102 τμ με κουζίνα ανεξάρτητη, μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, μεγάλη βεράντα γωνιακή, ένα υπνοδωμάτιο και ένα wc εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο 1ο όροφο 65 τμ, με 2υδ μάστερ με το δικό τους μπάνιο, και ένα πρόχειρο καθιστικό, και οι δύο όροφοι επικοινωνούν με το κλιμακοστάσιο με δική τους είσοδο. Η μεζονέτα είναι φωτεινη, με αυτόνομη θέρμανση ενδοδαπέδια με λέβητες φυσικου αερίου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενεργειακής κλάσης Α+ (θερμοπρόσοψη 10εκ, μόνωση πυλωτής, κλιματισμος multi split , εξωτερικό κέλυφος 10 cm, ) φωτοβολταϊκά στην οροφή για εξοικονόμηση δαπανών των κοινοχρήστων. Η μεζονέτα είναι φωτεινη, με αυτόνομη θέρμανση ενδοδαπέδια με λέβητες φυσικου αερίου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενεργειακής κλάσης Α+ (θερμοπρόσοψη 10εκ, μόνωση πυλωτής, κλιματισμος multi split , εξωτερικό κέλυφος 10 cm, ) φωτοβολταϊκά στην οροφή για εξοικονόμηση δαπανών των κοινοχρήστων. Βρίσκεται κοντά στην παραλία 300μ, σε ήσυχο σημείο και έχει πάρκινγκ και αποθήκη.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-17329
Περιοχή
ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Τύπος
ΜEZONETA
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
167 τ.μ.
Τιμή
750.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
4491€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2022
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
Θέρμανση
αυτόνομη φυσικού αερίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Πάρκιν Θέα Νεόδμητο Προσόψεως Ανοικτός ορίζοντας Θέσεις Πάρκινγκ 1 Μπάνιο 2 Απόσταση απο τη θάλασσα 300 μ.Ενεργειακή κλάση A+ Δάπεδο Ξύλο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.