ΑΛΙΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜEZONETA προς Πώληση 109 τ.μ. 470.000€

ID: Ι-17189

ΑΛΙΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΜEZONETA προς Πώληση

470.000
109 m2
3

Μεζονέτα 2ος και 3ος όροφος: 109m2, υπόγειος χώρος στάθμευσης. Αυτή η ευρεία μεζονέτα καταλαμβάνει τον 2ο και 3ο όροφο και είναι προσβάσιμη και από τους δύο. Είναι 109 τμ με απεριόριστη θέα προς το μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Ο 2ος όροφος έχει ανοιχτή κουζίνα και ένα μεγάλο σαλόνι, με μεγάλη γωνιακή βεράντα με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Η θάλασσα φαίνεται και από το εσωτερικό του σπιτιού. Στον 2ο όροφο υπάρχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα wc, τζάκι και στον 3ο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο 8 τετραγωνικών μέτρων. . Η προσέγγιση της έξυπνης μεζονέτας με λειτουργικούς αυτοματισμούς και χειριστήρια smartphone, βελτιωμένη ασφάλεια, ενδοδαπέδια θέρμανση και ανεξάρτητο φυσικό αέριο διαμερισμάτων συμβάλλουν στο καλύτερο ενεργειακό προφίλ στην κατηγορία (Κλάση Α) και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη οικονομική απόδοση. Η ομορφιά αυτών των σπιτιών ενισχύεται από δάπεδα από ξύλο βελανιδιάς,   πολυτελή μπάνια μαζί με φωτισμό LED που θα θέσει τα υψηλότερα πρότυπα διαβίωσης. Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει απρόσκοπτα ευρυζωνική συνδεσιμότητα οπτικών ινών και διαθέτει επίσης ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους και χώρους στάθμευσης (με προεγκατεστημένο σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης) και φυσικά υποστηρίζεται από δίκτυο ασφαλείας CCTV.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-17189
Περιοχή
ΑΛΙΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Τύπος
ΜEZONETA
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
109 τ.μ.
Τιμή
470.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
4312€/τ.μ.
Όροφος
2ος όροφος
Έτος κατασκ.
2021
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
αυτόνομη φυσικού αερίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Διαμπερές Φωτεινό Ρετιρέ Νεόδμητο Θέσεις Πάρκινγκ 1 Ενεργειακή κλάση A Θέα Θάλασσα Πάρκιν Υπόγειο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.