ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 270 τ.μ. 395.000€

ID: Ι-16852

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

395.000
270 m2

Αμάρυνθος, Μονοκατοικία δίπλα στο κύμα!! Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο 2.000 τμ το οποίο διαθέτει δηλωμένη γεώτρηση με δικό της ρολόι ΔΕΗ. Η μονοκατοικία αποτελείται απο δύο ενεξάρτητους χώρους. Ο ένας είναι στο ισόγειο - υπερυψομένο υπόγειο, έχει εμβαδόν 60 τ.μ και αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 καθιστικό, τουαλέτα, χωλ . Στο άλλο επίπεδο έχει φτιαχτεί ένας χώρος - μεζονέτα , πολυτελούς κατασκευής και αισθητικής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο οποίος αποτελείται απο 3 Υ/Δ, 2 τουαλέτες, 1 καθιστικό, κουζίνα, χώλ, σοφίτα και έχει εμβαδό 210 τ.μ . Όλο το σπίτι διαθέτει, νέου τύπου αλουμινένια κουφωματα με διπλά ηχομονωτικά και θερμομονωτικά τζάμια, καθώς και όλη την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης (χρειάζεται καυστήρα- λέβητα). Η αποπεράτωση του σπιτιού έγινε το 2014 και έκτοτε έχει κατοικηθεί μόνο έξι μήνες. Το υπόγειο έχει νομιμοποιηθεί ως κατοικία και μπορεί να έχει ανεξάρτητο ρολόι ρεύματος. Η κατασκευή της μονοκατοικίας είναι πολυτελής και η πρόσβαση στην παραλία μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα απο το πίσω μέρος του οικοπέδου σε λιγότερο απο 30 μέτρα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν BBQ και αποθήκες , όλα νομιμοποιημένα. Το ακίνητο αποτελεί και μια άριστη επενδυτική ευκαιρία διότι μπορεί πολύ εύκολα να νοικιαστεί με υψηλό ενοίκιο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16852
Περιοχή
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
270 τ.μ.
Τιμή
395.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1463€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2014
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη Ενεργειακή κλάση B

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.