Υπηρεσίες

Μεσιτικές Υπηρεσίες

Οι μεσιτικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν την πώληση και μίσθωση διαφορετικού τύπου ακινήτων. Υπηρεσίες προς αγοραστές, μισθωτές, ιδιοκτήτες.

Υπηρεσίες σε Εταιρικούς πελάτες

Στηριζόμενοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, η IMMOCONSULT μπορεί να υποστηρίξει τις εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων να επενδύσουν σε έργα εμπορικού χαρακτήρα.

Υπηρεσίες επενδύσεων

Η IMMOCONSULT παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πιθανούς επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπορικά ακίνητα-γραφεία και/ή καταστήματα για επενδυτικούς σκοπούς (Κτήση) και τους ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων που επιθυμούν να πουλήσουν (Διάθεση).

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η Immoconsult δραστηριοποιείται μαζί με συνεργαζόμενες εταιρείες στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας (ΑΠΕ, Προιόντα εξοικονόμησης, Πώληση ηλεκτρικής ενέργειας) .

Aνακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες δοκιμασμένους και υπευθύνους με εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο.

Άλλες Υπηρεσίες

Νομικές υπηρεσίες, Εκτίμηση ακινήτων, Διαχείριση έργων, Διαχείριση ακινήτων, Έρευνα αγοράς, Διαχείριση χαρτοφυλακίου ακινήτων

Διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων

Η Immoconsult ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων από το νησί της Μυκόνου. Η ομάδα της Immoconsult προσφέρει έως σήμερα τις υπηρεσίες της σε μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών και επισκεπτών στο νησί.