Υπηρεσίες

Εξοικονόμηση Ενέργειας

GREEN

Η Immoconsult είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας GREEN (Greek Environmental & Energy Network), στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος.

Έως σήμερα η Immoconsult έχει εκπροσωπήσει στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλο αριθμό εταιρειών και ιδιωτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Εμπορικό Κέντρο Athens Heart
  • Fridays
  • Όμιλος Kioskys
  • Mango
  • Moda Mio
  • κ.α.

GREEN

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

G.S.PLAN Ε.Π.Ε.

Η G.S.PLAN Ε.Π.Ε. είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρία που δημιουργήθηκε με στόχο να εισέλθει δυναμικά στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων και των ιδιωτικών έργων, ως τεχνικός σύμβουλος, με σκοπό την παροχή ειδικευμένων υπηρεσιών για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2007 από μία ομάδα στελεχών με σημαντική εμπειρία στον τομέα των κατασκευών δημόσιων τεχνικών έργων και της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (real estate). Στις δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών έργων, η διαχείριση και ανάπτυξη ακινήτων και η ανάπτυξη και κατασκευή ποιοτικών βιοκλιματικών κτιρίων και εφαρμογών Α.Π.Ε.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των στελεχών της εταιρίας, η G.S.PLAN Ε.Π.Ε συμβάλλει στην ανεύρεση επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα των ακινήτων, μετέχει στην ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας για λογαριασμό του πελάτη, επιμελείται την οργάνωση, τον προϋπολογισμό και τη διαχείριση έργων. Επιπλέον, η εταιρία υλοποιεί κατασκευές (ανακαίνιση ή νέα κατασκευή) και διαχειρίζεται συντηρήσεις οικιστικών ή εμπορικών ακινήτων. Παράλληλα και στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένη ενεργειακή υποστήριξη έργων περιλαμβανομένων των μελετών ενεργειακής απόδοσης και ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών εφαρμογών.

Σήμερα η εταιρία, κεφαλαιοποιώντας την αποκτώμενη εμπειρία, συνεχίζει σταθερά την πορεία της μέσα σε ένα συνεχώς μεταλλασσόμενο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο και προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στους προαναφερόμενους τομείς δράσεων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ενσωμάτωση των αρχών της αειφόρου ανάπτυξης στις βασικές απαιτήσεις της διαχείρισης έργων και ακινήτων, φιλοδοξώντας να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση ολοκληρωμένης βιώσιμης αντιμετώπισης των ιδιωτικών έργων.


ΠΥΛΩΝ Α.Ε.

Η εταιρεία ΠYΛΩN A.E. είναι ανώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 σαν συνέχεια μιας μακράς πορείας στον χώρο των κατασκευών και των τεχνικών έργων. Oι βασικοί μέτοχοι συνεχίζουν τη προσπάθεια που άρχισε το 1965 ο Kωνσταντίνος Γουγάς, εργολήπτης Δ.E., δημιουργώντας μια τεχνική, βιομηχανική, εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία εγγεγραμμένη στην 3η τάξη ΜΕΕΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ νυν Υπ. Υποδομών και Μεταφορών. H οικογένεια Γουγά παραμένει ο βασικός μέτοχος της εταιρείας και ασχολείται ενεργά με τη διοίκησή και την ανάπτυξη της.

Στη διάρκεια της παρουσίας της, η εταιρεία έχει εκτελέσει έργα στους τομείς: Oικοδομικών, Yδραυλικών, Oδοποιίας καθώς και Hλεκτρομηχανολογικών έργων και εξειδικευμένων κατασκευών με αξιόλογη παρουσία στην Eλλάδα και τη Δυτ. Ευρώπη. Η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών και των συνεργατών της εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση των κατασκευών και των λύσεων που αναλαμβάνει.

Παράλληλα με τον τομέα κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων η εταιρεία δραστηριοποιείται και στους τομείς των εξειδικευμένων συστημάτων και τεχνικών λύσεων όπως: φωτοβολταϊκά συστήματα (αυτόνομα και διασυνδεδεμένα με δίκτυο) μέσω διεθνών συνεργασιών καθώς και μελέτες και κατασκευές εξειδικευμένων λύσεων (π.χ. μαγνητικό τηλεσκόπιο CERN). Επίσης, η εταιρεία διαθέτει άδεια συλλογής και προσωρινής αποθήκευσης ραδιενεργών πηγών και είναι πιστοποιημένη για τις εργασίες αυτές από την Eλληνική Eπιτροπή Aτομικής Eνέργειας (E.E.A.E.)
 

SMART POWER

H Immoconsult σε συνεργασία με την εταιρεία CoTech Energy, έχουν αναλάβει την εμπορική αντιπροσώπευση των προϊόντων εξοικονόμησης ενέγειας της εταιρείας Smart Power στην περιοχή της νότιας Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτά είμαστε υπεύθυνοι για την προώθηση του εξοικονομητή ενέργειας ULTRA, του καταγραφικού ενέργειας Eniscope και των συστήματων εξοικονόμησης ενέργειας σε ψυκτικές μονάδες SP.ES.

Αναλυτικές Πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υπάρχουν στο site : www.smart-power.com.gr

SMART POWER

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ