ΒΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 400 τ.μ. 700.000€

ID: Ι-16565

ΔΡΟΣΙΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

700.000
400 m2
3

Μονοκατοικία 400τ.μ σε οικόπεδο 1035 τ.μ κατασκευής του 2000. Η οικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα (ισόγειο -1ος – 2ος ) και υπάρχει επιπλέον σοφίτα - γραφείο στο 4ο επίπεδο. Πρόκειται για πολυτελή κατασκευή με 4 Υ/Δ , 3 WC και 1 μπάνιο. Το ισόγειο μπορεί να αποτελέσει ανεξάρτητη κατοικία αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν σύνολο με το υπόλοιπο σπίτι. Σε αυτό τον χώρο έχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι , 1 Υ/Δ , WC, ένα κλειστό χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα καθώς και βοηθητικό χώρο – αποθήκη. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει πρόσβαση στην μπροστινή μεγάλη αυλή του οικοπέδου. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, καθιστικό , ανεξάρτητη κουζίνα , WC. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει πρόσβαση στην πάνω αυλή στην οποία βρίσκεται ένα στεγασμένο BBQ. Στον 2ο όροφο βρίσκονται το master Υ/Δ με δικό του μπάνιο και ακόμη δύο Υ/Δ με ένα WC καθώς επίσης και laundry room. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολύ μεγάλες βεράντες με όμορφη θέα. Όλα τα εξωτερικά κουφώματα έχουν διπλά τζάμια και σίτες. Το σπίτι επίσης διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό , ηλιακό θερμοσίφωνα και δύο τζάκια. Η θέρμανση γίνεται με λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ. Ο εξωτερικός χώρος του οικοπέδου είναι πολύ φροντισμένος με δέντρα και φυτά για τα οποία έχει εγκατασταθεί αυτόματο πότισμα. Το σπίτι βρίσκεται σε μια κατάφυτη πανέμορφη και ήσυχη γειτονιά.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16565
Περιοχή
ΔΡΟΣΙΑ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
400 τ.μ.
Τιμή
700.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1750€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2000
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
1
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Κήπος Συναγερμός Κουφώματα Αλουμινίου με διπλά τζάμια Ενεργειακή κλάση Γ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.