ΝΑΞΟΣ - ΕΓΓΑΡΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 85 τ.μ. 58.000€

ID: Ι-16446

ΝΑΞΟΣ - ΕΓΓΑΡΕΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

58.000
85 m2
1

Ισόγεια κατοικία στο γραφικό χωριό 'Γαλήνη' της Νάξου, γωνιακή με μικρή αυλή, δυο εισόδους, μεγάλο καθιστικό, 1 υ/δ, μεγάλη κουζίνα με εξωτερική πόρτα, μπάνιο με εξωτερικό παράθυρο και 'πλυσταριό', γερά ''ντουβάρια' από πέτρα, οροφή στηριγμένη εσωτερικά με ξύλινους δοκούς, τριφασικό ρεύμα, πρόσβαση με αυτοκίνητο.Η κατοικία διαμορφώνεται σε δυο στούντιος για εκμετάλευση την τουριστική περίοδο ή για ενοικίαση όλο το χρόνο. Επίσης υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης για να κτιστεί άλλος ένας όροφος. Για θαλάσσια λουτρά είναι η παραλία του 'Αμίτη' με τα πόδια ή με αυτοκίνητο Η Χώρα της Νάξου απέχει 8 χλμ από το χωριό ή 14 λεπτά με αυτοκίνητο.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16446
Περιοχή
ΝΑΞΟΣ - ΕΓΓΑΡΕΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
85 τ.μ.
Τιμή
58.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
682€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Επενδυτικό ακίνητο Φωτεινό Εξοχική Κατοικία Εντός σχεδίου πόλεως Προσόψεως Απόσταση απο τη θάλασσα 2.600 μ.Θέα γραφική Ενεργειακή κλάση Η Μπάνιο Με εξωτερικό παράθυρο Κουζίνα Με πόρτα Κήπος μικρή αυλή Πρόσβαση Πεζόδρομος Ρεύμα Τριφασικό

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.