ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 467 τ.μ. 1.800.000€

ID: Ι-17490

ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

1.800.000
467 m2
4

ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, Νεοκλασική μονοκατοικία 467 τμ με απεριόριστη θέα θάλασσα, (χρήζει ολικής ανακαίνισης) σε οικοπεδο 560 τμ, ελεύθερο απο τις 3 πλευρές του. Η μονοκατοικία έχει υπόγειο , ισόγειο, 1ο, 2ο, και 3ο όροφο εσωτερικό ασανσέρ, πισίνα μεγάλη 25 μέτρων, γεννήτρια πετρελαίου, ηλιακό. Στο υπόγειο υπάρχει ένα μεγάλο play room το οποίο μπορεί να γίνει και ανεξάρτητο διαμέρισμα δεδομένου ότι έχει δική του πόρτα, που βγαίνει στο κάτω μέρος του οικοπέδου. Το υπόγειο είναι, λόγω κλίσης του εδάφους, υπόγειο από την πάνω πλευρά του οικοπέδου και ισόγειο από την κάτω πλευρά. Έχει τζάκι δικό του μπάρμπεκιου με χτιστό φουρνάκι και δική του αυλή- κήπο. Στό ισόγειο είναι η κουζίνα, το σαλόνι τραπεζαρία , με τζάκι που βγαίνει στο πάνω μέρος του οικοπέδου όπου βρίσκεται η κυρίως είσοδος της μονοκατοικίας. Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με καθιστικό, πισίνα μπάρμπεκιου και μικρο κουζινάκι. Στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα επιπλέον καθιστικό με τζάκι και μία μικρότερη κουζίνα μπαρ, στον 2ο όροφο υπάρχουν τα 3 υ/δ το κάθε ένα με το δικό τους μπάνιο, και στον 3ο όροφο υπάρχει το 4 ο υπνοδωμάτιο επίσης με μπάνι δικό του. Η μονοκατοικία έχει μαρμάρινο δάπεδο, διπλά τζάμια 2 γκαραζ και βρίσκεται σε ήσυχο σημείο με πολύ βλάστηση.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-17490
Περιοχή
ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
467 τ.μ.
Τιμή
1.800.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3854€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1997
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
1
Θέρμανση
αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Προσόψεως Φωτεινό Νεοκλασσικό Ανοικτός ορίζοντας Κουζίνα 2 Πάρκιν 2 Ενεργειακή κλάση Γ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.