ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση 88 τ.μ. 65.000€

ID: Ι-16503

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση

65.000
87,54 m2
1

Εσωτερικό διαμέρισμα με μπαλκονάκια σε αυλή με δένδρα. Έχει μεγάλο χωλ, σαλόνι 1 υ/δ, δάπεδα από μωσαϊκό και δρυ, μερικώς ανακαινισμένο, φωτεινό, θέρμανση κεντρική πετρελαίου, η θέρμανση λειτουργεί τους κρύους μήνες, αιρ κοντίσιον, μπάνιο και κουζίνα με παράθυρα στο φωταγωγό, Πωλείται μαζί με διαμέρισμα υπογείου 35, 92 τμ, (15.000 €) που έχει πρόσβαση στην ίδια αυλή. Στην αυλή έχουν πρόσβαση μόνον αυτά τα διαμερίσματα. Το υπόγειο έχει 1 υ/δ, κουζίνα , μπάνιο, ξύλινη επένδυση, είναι πολύ φωτεινό, αλλαγμένες οι υδραυλικές σωληνώσεις, με θέρμανση κεντρική πετρελαίου.. Η πολυκατοικία όπου βρίσκονται τα διαμερισματα είναι πολυ περιποιημένη, κατοικημένη από ιδιοκτήτες, βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο και απέχει μόλις 2 λεπτά από το Μετρό Αττική.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16503
Περιοχή
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τύπος
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
88 τ.μ.
Τιμή
65.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
743€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
Θέρμανση
κεντρική πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Αποθήκη Πατάρι Αποθήκη Μπαλκόνι Επενδυτικό ακίνητο Φωτεινό Κουζίνα Ανακαινισμένη, με παράθυρο στο φωταγωγό Θέα αυλή με δένδρα Ενεργειακή κλάση Ε Κοινόχρηστα Λίγα Μπάνιο Με παράθυρο σε φωταγωγό Ανακαινισμένο Μερικώς ΜΜΜ Μετρό Δάπεδο Μωσαϊκό - Ξύλο

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.