ΣΤΑΜΑΤΑ - ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 425 τ.μ. 630.000€

ID: Ι-16531

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

630.000
425 m2

Το ακίνητο βρίσκεται στην Προκόνησο, σε πολύ ήσυχη γειτονιά, και έχει χτιστεί σε οικόπεδο 1.000τμ. Περιλαμβάνει τους εξής χώρους : Τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα Master με το δικό του μπάνιο, δύο υ/δ με το δικό τους μπάνιο και ένα 4ο τελείως ανεξάρτητο με ωραία θέα και μεγάλη βεράντα), ένα άνετο lving room με μαρμάρινο τζάκι, έναν ανεξάρτητο ξενώνα 50τμ με ανεξάρτητη είσοδο και πλήρη αυτονομία με υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. Η κατοικία διαθέτει και ένα υπόγειο 150τμ στο επίπεδο του κήπου που μπορέι να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα το οποίο περιλαμβάνει playroomμε υποδομή για σάουνα, υπνοδωμάτιο, wc, κουζίνα και τζάκι. Η κατοικία διαθέτει δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης, διπλά τζάμια, δρύινα δάπεδα σε όλα τα υδ, γερμανική κουζίνα, μαρμάρινα δάεδα σε όλα τα σαλόνια.
Ο περιβάλλων χώρος είναι πληρως διαμορφωμένος με γκαζόν και δέντρα.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-16531
Περιοχή
ΣΤΑΜΑΤΑ - ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
425 τ.μ.
Τιμή
630.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1482€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση Ε

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.