ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση 370 τ.μ. 720.000€

ID: Ι-17147

ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

720.000
370 m2
6

Μονοκατοικία 370 τμ σε οικόπεδο 372 τμ, υπερυψωμένη από το έδαφος λόγω κεκλιμένου εδάφους έτσι ώστε να της εξασφαλίζει ιδιωτικότητα, στην Άνω Βούλα, αποτελείται από ένα οροφοδιαμέρισμα 48 τμ πλήρως ανακαινισμένο, υπερυψωμένο, ( σαν πρώτος), τελείως ανεξάρτητο με μεγάλη βεράντα μπροστά πλήρως ανακαινισμένο, και μια μεζονέτα 1ου+2ου+3ου ορόφου 322 τμ. Πλαισιώνεται από δέντρα και έχει υπέροχη θέα με πράσινα δέντρα και θέα θάλασσα.Η μονοκατοικία είναι στο μέσον του οικοπέδου και αφήνει χώρο μπροστά και στο πίσω μέρος όπου υπάρχει μία αυλή που είναι κοντά στην κουζίνα με bbq . Η αδειά της είναι το 1983 αλλά τελείωσε το 1993. Στό πρώτο όροφο είναι ένα μεγάλο καθιστικό με σαλόνι περίπου 100τμ με τζάκι, ένας χώρος διαμορφωμένος σε μπαρ και ένας χώρος ανεξάρτητος διαμορφωμένος για τραπεζαρία. Στον 2ο όροφο ( με λίγα σκαλιά λόγω εδάφους) βρίσκεται η κουζίνα μεγάλη ενιαία με ένα πρόχειρο καθιστικό και ένα δεύτερο τζάκι που επικοινωνούν με την πίσω αυλή με το bbq , Στον 2ο όροφο υπάεχει ένα μπάνιο και 2 δωμάτια εκ των οποίων το ένα μάστερ με το δικό του επιπλέον μπάνιο. Στον τρίτο όροφο υπάρχουν 2 υ/δ μαζί με ένα δωμάτιο γραφείο και 1 μπάνιο. Από τον πρώτο όροφο έχει θέα θάλασσα από την μεγάλη βεράντα. Έχει διπλά τζάμια όλο το σπίτι θέρμανση με πετρέλαιο και ηλιακό. Υπάρχει κλειστό πάρκιν με γκαραζόπορτα για 2 αυτοκίνητα και μια αποθήκη μέσα στό σπίτι.Μπορεί να χωριστεί και σε ανεξάρτητα διαμερίσματα.

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Ι-17147
Περιοχή
ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
370 τ.μ.
Τιμή
720.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1946€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1993
Δωμάτια
6 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
2
Θέρμανση
αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Κήπος Ανοικτός ορίζοντας Φωτεινό Μπάνιο Πατάρι Πάρκιν Προσόψεως Κουζίνα Ανακαινισμένο Μπαλκόνι Θέσεις Πάρκινγκ 2 Ενεργειακή κλάση Γ Θέα Θάλασσα Αποκλειστική Χρήση Κήπου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8072957

ή συμπληρώστε τη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.